VideoS

A 360 Virtual Reality Tour of TEECOM’s Oakland Office

Editorial Team

TEECOM’s Oakland headquarters office redesign, courtesy of Forge Architects, was inspired in part by our love for hosting collaborative events. The audiovisual system in our all-hands space includes a 13.5-foot by 6.2-foot video wall, a prompting screen, and integrated speakers and microphones. We invite you to take a virtual tour of our new space via 360 video. See if you can spot the hula hoop! Want to visit us in person? Get in touch.

 

Editorial Team
Editorial Team, TEECOM | Engage

TEECOM | Engage's Editorial Team brings you the latest content and TEEm news. It’s our goal to provide actionable intelligence and engaging insight into integrated technology in the built environment. We welcome your feedback and ideas.